lauantai 5. marraskuuta 2011

Lauantai-illan huumaa

Kauko marinoi itseään eilen keskioluella ja runsaalla valkosipulilla ja lähiön pimenevässä illassa tuoksui lievä kiukuttelu. Ekikin jo, että oohan ny saatana. Sivistyneenä ihmisolentona Kauko kiukutteli itsensä illan viimeiseen bussiin isolle kirkolle ja johan oli hieno päätös niin illalle kuin seuraavalle aamullekin. Ei darraa! Mikä ihana syy herätä uuteen aamuun! Screw you stupid alcohol!

Tekniikkapimento senkus jatkuu ja en enää ihmettele miksi Afrikassa on niin paljon ihmisiä. Ei tässä televisiottomassa ja tietokoneettomassa elämässä ole muita virikkeitä kuin nussia. Tai juoda. Tai syödä. Viimeiset virikkeet eivät valitettavasti istu kehitysmaan meininkiin, mutta länsimaalainen pullamössötallukka voi paksusti.

Lauantai-iltaan kuuluu pakkaaminen ja sitähän hoidetaan kuin viimeistä päivää. Johtuu pitkälti varmaan siitä, että on viimeinen päivä. Huomenna ei tarvi edes aamukahvia juoda niin jo mennään. Muuttoporukka on vähintäänkin omintakeinen. Tiedätteks te, kun vanhemmat sanoo lapsistaan "oh honey, you're not weird you're Special", mutta avulias ja perusteellinen. Oikeastaan ton saman kommentin voisin eittämättä heittää myös isoäitini valitsemista housuista ja neuleesta, jotka synttäripukki sitten pudotti naaman eteen männä viikolla. Tsiisus. Lupaan jonain kauniina päivänä lisätä tänne kuvan itsestäni kyseisessä asussa ja alkaa muotibloggariksi, koska isoäitini sanojen mukaan mm. kyseinen neule on ei pelkästään viimeisin trendi, mutta myös nuoren aikuisen naisen ehdoton valinta erityisesti työpaikkahaastatteluja ja muita tärkeitä tilanteita silmällä pitäen.

Sittenkin pieni darra, kun kaikki on tänään vähän vaikeaa?

suurella sydämellä,
Kauko

ps. Samaan aikaan toisaalla haluaa tukea kristinuskon ilosanomaa ja on päättänyt järjestää valtavan lukijakuntamme iloksi joulukalenterin. On siis vielä syy herätä huomiseen. Tai noh, loppuvuoteen jopa.

1 kommentti:

  1. Barahin Gaugo, vähäx tuli Sinkkis-olo, kun heti aamusta soitit ja oltiin ihan et, "sori, jos kiukkusin"

    Minä ja varmasti muutkin sadattuhannet lukijat vaativat kuvia avaruushousuista ja maailmanloppuneuleesta!!!

    Ja kalenteri, huh, kalenteria kehiin! M.N. <3

    -eki

    VastaaPoista