sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Kuvaile itseäsi kolmella sanalla:

Neuroottinen, epätasapainoinen, antelias (you know...)

Alles klar!
 Tyyppi soitti!! IIK!!! Tuli kauheen fiksu olo kaiken sen uhoilun jälkeen, että kaiken takana on sattumusten sarja.
Aiempi "mä en niinku NIIIIN meinaa edes ikinä puhua sille!"-boogie vaihtui lennossa teinikikatteluun.

 Ja ihan vaan selvennykseksi: en ole rakastunut/ihastunut. Viihdyn vaan. Rakastumiset sun muut hölynpölyt jätän suosiolla ne paremmin haldaaville.
  Yks todella kelvoton/luokaton/surkea/huono parisuhde teki tehtävänsä.

 Mistä siirryinkin pohtimaan asioiden mokailua.
  Se on hassua, jos joku asia näyttää sujuvan ja siitä tulee kiva fiilis, niin joku ihmeen "vituiks se kuitenki menee"-vaihde kääntyy päälle, ja sit rupee ihan tietosesti petaamaan ongelmia. Ylipäänsä kaikkien tyyppien kanssa sama ilmiö, laulutunneista puhumattakaan! "Sulla on noita solmuja sisälläs, psykoterapia auttaa". Aion ottaa selvää.

 Ohhoh, nyt tää on vaarassa mennä avautumiseks! Vaihda aihetta, nillittäjä! huutavat ne triljoonat lukijat, jotka eivät jaksa kuunnella mitään Sinkkuelämää-vuodatusta ja myös ne ihmiset, joilla on oikeita ongelmia. Okei, mä vaihdan! Chill out.. Puhutaan vaikka säästä. Äh, liian vakio. (Hah! Huomaatteko kuinka luontevasti jo käytän uutta lempisanaani!)

Kaukokin kävi muuttohulinoiden päätteeksi morjestamassa työmaalla. Oltiin heti ihan irti! Vaihdettiin juorut, tietysti, ja kikateltiin. Hiljaset työpäivät voi hoitaa monella tapaa!
 Tai siis tää mikään hiljanen työpäivä oo! Äskenkin soi puhelin, siellä soitti mies Espoon Olarista ja kyseli puukoista. Tai hän kyseli puukoista, mutta sitten petti pokka.

 Pilapuhelu. Siis pilari. Olarista. Kahdelta reilu kolmekymppiseltä "nuorelta" mieheltä.

 Kuinka lapsellista!! ..mutta nostalgista.

 Itseasiassa, aika hyvä läppä! Varsinkin kun miettii tyypillisen olarilaisen sunnuntai-olotilaa! Pitänee itsekin harkita.


 Loppupäivän tosanderi eli tosu eli toimintasuunnitelma:
 kotiin -> koira ulos -> ehkis jollekin tyypille (vaihtoehtona kooma kotisohvalla) -> koira ulos -> unilääke -> hulluja unia.Sunnuntaisutinaterkuin,

Pakko-se-nyt-on-jollekin-soittaa-pilari-Eki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti