torstai 3. marraskuuta 2011

Torstai tarkoittaa tätä tosiasiaa: nyt on torstai

Huh! Hah! Huh! Hah!

Kaukon pakettimatkahorinoita lukiessa päähän jäi ikävä korvamato, nimittäin Frederikin 'Tsingis Khan' (vaimitensenytkirjotetaan).

Silmiä meikatessa tuli mieleen, että tää päivä on erilainen.
 Soitto bossille varmisti sen; tänään ON erilainen päivä! Hyvä? Upea? Fantastinen? Antava? Villi? Katu-uskottava? Cool? Sheikkaava? OMG? Paska? EI, ei ja ei! Tänään ei mennäkään töihin heti aamusta, vaan vasta illasta! Nimim. "meikit naamas, lähtövalmiina viisi tuntia liian ajoissa" Aion siis ottaa tiskit käsittelyyni. Ja se ei tule olemaan kaunista katseltavaa, ei. Siitä tulee taistelu. Eeppinen välikohtaus Suomen historiassa. Jotain suurta! TISKIT, YOU'RE GOING DOWN!!

  Ehkä joku ajattelee, että tiskit ei oo mikään big deal, mutta onhan ne! Olette väärässä jos muuta tuumaatte! Tiskit määrittelevät ihmisen. Se, mitä siellä on tiskattavana, se määrä ja tietenkin se, missä kunnossa ne ovat (esipestyjä, homeessa, kasoittain, etc...) Itsellä tuppaa usein käymään niin, että ne vaan kasaantuu. Lasia lasin perään, kattila kattona, "missä mun kaikki lusikat on?". Se kertonee musta aika pitkälti. Antaa asioiden mennä ihan melkein liian pitkälle ennenkuin PAM! Mä hoidan, mä hoidan! (toim. huom. päivän toka korvamato. shit)

Nyt on siis ylitetty raja, asiat ovat menneet liian pitkälle. Mä hoidan. Roger that. Mut ekaks mä kirjotan vähän! Ja syön! Ja meikkaan loppuun! Ja vien koiran ulos! Ja, ja, ja, ja... No, kyl mie jottain keksin!

Mitä muuta tähän aamuun? Ach so! Sisko menee naimisiin huomenna ja kynnetkin pitäis lakata, kissa syö murojaan, koira nukkuu kopassaan ja vedenkeitin porisee. Kuinka kauan mä voin vielä käyttää sanaa 'perus', ennenku otan kasettiin joltain?
 Eikä siinä oo mitään perus, että sisko menee naikkariin. Se on enemmänkin OMG. Mut aika hienoa, kuitenkin sisaruksia on neljä (venatkaas, lasken vielä varuiks!) Juu, neljä, ja nyt pääsee häihin! En kyllä aio vollata! Pidättelen waikka wäkisin! Kertokaas muuten samaan hengenvetoon, kuinka kauan voin käyttää sanontaa OMG, ennenku otan joltain pataan? Tohonkin sanontaan lienee joku ikäraja. Esim. 15.

Jaahas, nyt siirtyi kissa koppaan, koira tiirailemaan ikkunasta ja mä. Mä ryhdyn hommiin. Kohta kilisee. Nimittäin tiskit.

Eki kuittaa. Ja kuvittelee olevansa agentti, jolla on tehtävä.

4 kommenttia:

 1. Eki, en ymmärrä, miten joku voi kartella tiskaamista. Sehän on niiiiiin terapeuttista, että. Mä rrrrakastan tiskaamista, kysy vaikka Kaukolta.

  VastaaPoista
 2. Joskus se toimii terapiana, useimmiten ei. Ja mullahan on plan B, soitan mudelle ja vollaan ja syyllistäen sumutan sen tiskaamaan. MUHAHAHAHAHAHA! That's what moms are for!

  VastaaPoista
 3. AIJAA. Kaukokin on yleensä kasannut kaikki kodin pesemättömät astiat tiskialtaaseen silloin, kun se tietää mutsin tulevan kylään.

  VastaaPoista
 4. Se on ihan käsittämättömän hyvä fiilis kun tulee kotiin ja mude on käyny tiskaamassa. Siitä tulee semmonen 'hitto! nyt lähtee!'-olo! (ja vähän liikuttunut.... Ei kuitenkaan vollausta!! (eiPÄ)

  VastaaPoista