perjantai 25. marraskuuta 2011

TGIF!

Tänään on naurattanut! Tänään on käyty faijalla, hörpitty kaffet muden kanssa ja leikitty taidekriitikkoa siskonpojalle! Päivän meinasi pilata mahdollinen lapsenvahtikeikka, but I was saved, thanks to some unknown higher power.

 Hampurilaisleikit lähestyvät, unohdin majoneesin. Sit ollaan ilman jumalauta! Käteen kolottaa aika tavalla, ei auta kuin vetää buranaa (Hihhih, käteen ja vetää, hihhih!)

 Keräsin äsken kaikki hienosti lajitellut roskat; biojätteet, pahvit, lehdet ja sekajätteet. Kaksi kierrosta vaati, mutta olipas hyvät tupakkipaussit samalla.

Meidän jätehuone on varustettu valvontakameroin.
 Loogisesta syystä, jengihän kippaa sinne ties mitä ruokailuryhmiä ja vanhoja telkkareita, eikä kukaan halua maksaa. Noh, Kaukon kanssa jutellessani mietittiin, että mitenhän ne hoitaa ton jäterikollisten henkilöllisyyden tunnistamisen? Levittääkö ne jokaiseen rappuun "WANTED! Oletko nähnyt tätä naista?"-lappuja?
Sillä jos näin on, niin keksittiin, että tästä lähtien aina viedessäni parisängyn, sohvaryhmän tai kotiteatterin roskikseen, pukeudun lakanaan. Simple as that! Tietenkin leikkaan lakanaan silmänaukot, etten kaadu ja esim. poikkaise solisluuta tai aiheuta mustia silmiä itselleni. Se olis NIIIN noloa!

 Sit vuan uottelisin, milloin rappuun ilmestyy "WANTED! Oletko nähnyt tätä haamua?"-etsintäkuulutuksia. Kikattelisin huonekaluttomassa kodissani ja tuumaisin: "Eivät tainneet arvata, että olen näin nokkela"

 Näin se ajatus lentää, kunhan sille antaa siivet. Tyypillä tulee varmaan kiva ilta, kun mulla on ollut hirmuisasti aikaa pohtia erilaisia asioita, eikä kisu tai koiruli ole millään lailla kiinnostuneita horinoistani.
 Keskiviikkonakin puhelu loppui sanoihin :"sä oot nyt niin vauhdissa, että annan sun jatkaa ajatustyötäsi". Mitäh? Ikäänkuin häntä ei olisi kiinnostunut oma kehittelemäni syndrooma! Kun eikös ne aina nimetä jonkun tyypin mukaan, niin itse ajattelin kerätä kaikki oireeni aaneloselle, patentoida sairauden ja nimetä sen Ekin syndroomaksi.

 Jumalauta! Tässä tämmönen monologi ihan vaikka vaan hyvän perjantain kunniaks!

 Eki. Not just a pretty face.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti